Om oss

Størksen Rustfri Industri A/S er en industribedrift sentralt plassert i moderne industribygg i Fagerdalen industriområde, Godvik. Vi er 18 ansatte og vårt spesialfelt er bearbeiding av rustfritt stål, men vi bearbeider også aluminium, kobber, messing. stål m.m.

Størksen Rustfri Industri A/S er en industribedrift sentralt plassert i moderne industribygg i Fagerdalen industriområde, Godvik. 
Vi er 18 ansatte og vårt spesialfelt er bearbeiding av rustfritt stål, men vi bearbeider også aluminium, kobber, messing. stål m.m.

Vi har moderne maskiner som CNC-styrte stansemaskiner, NC styrte knekke­presser, og 2 vannskjærere.

Størksen Rustfri Industri AS har et stort markedssegment og vi har kunder både i bygningsindustrien, offshoreindustrien og som ren underleverandør til skipsindustrien og leverandøindustrien på Vestlandet.
Vi har vært i bransjen i 81 år, og har alltid bestrebet oss på å være en moderne bedrift innen vårt arbeidsområde. Vi har moderne maskiner, dyktige fagfolk og står gjerne til tjeneste med vår ekspertise.

Vi har leveranser til oljeindustri, bygg & anlegg, næringsmiddelindustri og industri generelt. De siste årene har vi bygget opp en stor kompetanse på tilvirkning og produksjon av løsninger for bedrifter innen fornybar energi.
Vi arbeider med prototype-produksjon og serieproduksjon etter våre kunders spesifikasjoner.

Våre største fortrinn anser vi for å være:

  • Vi har en moderne maskinpark.

  • Vi har moderne konstruksjonsverktøy.

  • Vi etterstreber en mest mulig effektiv produksjon.

  • Våre medarbeidere har høy teknisk kompetanse.

  • Våre sluttprodukter har høy overflatefinish (eget poleringsverksted)

Kontakt oss